Het bestuur pleegde de voorbije week intern overleg met VZW Feles. Gezien de huidige veiligheidsmaatregelen en het stijgende aantal coronabesmettingen, kwamen alle partijen tot het besluit dat het niet aangewezen is om een dergelijk evenement in alle veiligheid op poten te zetten. Daarnaast lijkt het ons beter en bovendien veiliger om onze reeds geplande activiteiten (comedy-avond, BunkerRock, Halloweentocht en de kerstmarkt) eveneens te annuleren voor het jaar 2020.

We weten niet wat kan en tegen dan zal kunnen. Iets organiseren op deze manier is bijna onmogelijk vertelt Goran Vanneste

Zodra de omstandigheden beter zijn, voorzien we jullie graag van een drink op de Oedelemse markt. We hopen uit de grond van ons hart in 2021 terug te kunnen knallen op onze activiteiten en het EK-voetbal!

Het bestuur pleegde de voorbije week intern overleg met VZW Feles. Gezien de huidige veiligheidsmaatregelen en het stijgende aantal coronabesmettingen, kwamen alle partijen tot het besluit dat het niet aangewezen is om een dergelijk evenement in alle veiligheid op poten te zetten. Daarnaast lijkt het ons beter en bovendien veiliger om onze reeds geplande activiteiten (comedy-avond, BunkerRock, Halloweentocht en de kerstmarkt) eveneens te annuleren voor het jaar 2020. We weten niet wat kan en tegen dan zal kunnen. Iets organiseren op deze manier is bijna onmogelijk vertelt Goran VannesteZodra de omstandigheden beter zijn, voorzien we jullie graag van een drink op de Oedelemse markt. We hopen uit de grond van ons hart in 2021 terug te kunnen knallen op onze activiteiten en het EK-voetbal!