Vroegere kapperszaak in Ruiselede wordt Frietatelier Poekie

Ibe Van den Driessche (links) en Filip Cammu openen binnenkort Frietatelier Poekie in de Poekestraat.© RV
Ibe Van den Driessche (links) en Filip Cammu openen binnenkort Frietatelier Poekie in de Poekestraat.© RV
Redactie KW

Zeg niet zomaar frituur tegen de nieuwe zaak die vermoedelijk in de tweede helft van april de deuren opent in de voormalige kapperszaak in de Ruiseleedse Poekestraat. Ibe Van den Driessche en Filip Cammu openen daar de gloednieuwe zaak Frietatelier Poekie.

Ibe Van den Driessche woont in Aalter en is productieverantwoordelijke bij Volvo, zijn medezaakvoerder Filip Cammu woont in Oostduinkerke en werkte in een energiebedrijf. “Hoe we in Ruiselede terechtgekomen zijn? Eigenaar en voormalig kapper Kurt Demey is al jarenlang een goede vriend van Filip. Zo is de link meteen duidelijk”, aldus Ibe Van den Driessche.

Huisgemaakte burgers

De verbouwingswerken zijn volop aan de gang. De naam klinkt vertrouwd gezien de locatie: Frietatelier Poekie. “Het wordt voor ons beiden een fulltime job. We hebben wel allebei ervaring en/of een opleiding genoten in deze sector. De zaak wordt een combinatie van enerzijds een klassieke frituur met bestellingen ter plaatse, maar anderzijds voorzien we ook de uitbreiding naar online bestellen en afhalen. Geen wachttijden dus voor zij die de bestelling op het afgesproken tijdstip komen afhalen.”

“We mikken op een gebalanceerd aanbod, met huisgemaakte burgers en met voldoende ruimte om ter plaatse te eten. Onze webshop zal gebruiksvriendelijk zijn en de klanten op hun wenken bedienen”, zeggen de toekomstige ambitieuze uitbaters. (RV)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten