Wingene Swingt met Wim Soutaer en Charles Van Domburg

Het Gemeentelijk Feestcomité pakt dit jaar uit met Wim Soutaer en Charles Van Domburg als muziekact om de avondmarkt feestelijk op te fleuren. (foto KDV)
Redactie KW

Geen septemberkermis in Wingene zonder de jaarlijkse avondmarkt op woensdagavond. Ook dit jaar organiseert het Gemeentelijk Feestcomité het aanvullende feestje, voor het eerst in de Bruegeltent op het Gemeenteplein.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Woestijnzwijn de avondmarkt in de centrumstraten van Wingene, op woensdagavond 7 september.

Om de sfeer compleet te maken, staat het Gemeentelijk Feestcomité Wingene opnieuw klaar om onder de noemer ‘Wingene Swingt’ de feesttent in vuur en vlam te zetten.

Dit jaar is het de Wingense deejay Disco Medley die vanaf 18 uur voor de ambiance zal zorgen. Om 20 uur worden Wim Soutaer en Charles Van Domburg verwacht op het podium in de Bruegeltent. Als ambianceduo brengen Wim en Charles een geweldige show, met heel wat gekende hits die uit volle borst kunnen meegezongen worden. “Lach, dans en ambiance verzekerd”, klinkt het bij het bestuur van het feestcomité.

Dit jaar maakt het feestcomité voor de eerste keer gebruik van de Bruegeltent op het Gemeenteplein, de parking achter het gemeentehuis, om zijn feestje te organiseren.

Uiteraard voorziet het feestcomité in de nodige dranken om het feestje compleet te maken. De toegang is gratis.

Woestijnszwijn zal ook ook nog de winnaars bekend maken van de fotozoektocht ‘Zomerzoeken’. Deejay Disco Medley neemt nadien de fakkel over om nog tot middernacht voor muzikale ambiance te zorgen. (KDV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier