Inge Bocxstael en Philippe Verriest starten met CamperSMILE

Inge Bocxstael en Philippe Verriest bij hun ingerichte camper.© Davy Coghe
Inge Bocxstael en Philippe Verriest bij hun ingerichte camper.© Davy Coghe
Redactie KW

Inge Bocxstael en Philippe Verriest startten recent met CamperSMILE. De naam zelf, alsook de slogan ‘Enjoy the ride’ maken meteen duidelijk wat voor dienst het bedrijf aan te bieden heeft: het verhuren van een all-in luxecamper.

Inge Bocxstael (50) en Philippe Verriest (52), ouders van drie kinderen, zijn als koppel al 30 jaar onderweg. Beroepshalve hebben ze elk hun eigen weg gevolgd, Inge als interieurarchitect en Philippe als marketeer. “Beiden zijn we echte kampeerders en fervente liefhebbers van reizen. Vanuit deze gemeenschappelijke interesse is CamperSMILE ontstaan”, aldus Philippe Verriest.

“Kamperen zit bij ons beide in de genen, in onze vrije tijd doen we niets liever dan er eventjes op uit trekken. Het is net deze unieke beleving die we ook aan onze klanten wensen aan te bieden. Telkens zorgen we voor een instapklare camper. Hiermee willen we de mensen ertoe aanzetten om meer van het leven te genieten.”

“Met onze camper willen we de mensen ertoe aanzetten om meer van het leven te genieten”

CamperSMILE focust zich vooral op lokale verhuur binnen West-Vlaanderen. Afhankelijk van de gekozen formule en afstand wordt de camper zelfs tot aan de deur gebracht. “We willen ons voornamelijk onderscheiden van de concurrentie door de hoge servicegraad die we onze klanten aanbieden en onze instapklare all-in formules”, zegt Inge Bocxstael.

Er worden drie verschillende formules aangeboden. Een Basic-, Plus- en VIP-formule. Zelfs binnen de Basic-formule is al heel wat comfort aanwezig. Vanaf de Plus- formule worden alle nodige bed-, keuken- en badlinnen voorzien, reizen er eveneens twee hippe elektrische fietsen met lage instap mee, alsook worden er diverse tripsuggesties met camperplaatsen meegegeven. Tot slot is er de VIP-formule. Deze bevat alle voorgaande met bijkomend: kamerjassen en pantoffels, één maaltijd en je koelkast naar wens gevuld. (NC)

Info: CamperSMILE, Van Larebekelaan 21, Jabbeke, info@campersmile.be, www.campersmile.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.