DePanne4Cars slaat handen in elkaar met Plopsa en Panne Man Fair

© (Foto MVQ)
Redactie KW

Voor de vierde editie van DePanne4Cars, het Automotive – Lifestyle & Family event in De Panne, gaan de organisatoren in zee met Plopsa De Panne en Panne Man Fair. Dat betekent een goed gevuld programma voor liefhebbers van Defenders en oldtimers het weekend van zaterdag 11 en zondag 12 september!

Na de verplichte coronabreak vorig jaar staken de organisatoren de hoofden bij elkaar om de editie 2021 nieuw leven in te blazen. En daarin zijn ze zeker geslaagd, met twee nieuwe partners: Plopsa De Panne en de organisatoren van Panne Man Fair, die al eerder het nieuws haalden met hun Gentleman’s Fair, het bekende lifestyle-event voor mannen.

De organisatoren lichten nog maar een tipje van de sluier van wat er dat weekend op het programma staat, maar dat is alvast veelbelovend!

Op zaterdag start de rally voor Defenders en oldtimers. Voor de start worden ze ontvangen in het nieuwe Plopsa Hotel en verwend met een uitgebreid ontbijt. Daarna gaan zowel Defenderpiloten als de deelnemers met hun oldtimer elk hun eigen weg, aan de hand van hun roadbook. Onderweg zijn er stops en fotomomenten gepland en de hele dag is er catering voorzien. Na hun rit worden ze in de namiddag verwacht in de Zeelaan en aan het Canadezenplein. ’s Avonds is de tent op het strand de plaats van de afspraak. Daar vindt ook het hele weekend de Panne Man Fair plaats… Veertig exposanten brengen een gevarieerd en verrassend aanbod van producten en diensten voor heren met een passie voor het leven! Uiteraard zijn ook de dames welkom! De gezellige beursbar en het ruime terras met zicht op zee zijn doorlopend open en je kunt er tafelen zonder te reserveren.

En er staat nog veel meer op het programma! Rondom de tent is er het hele weekend spektakel, ook voor kinderen en 4X4-liefhebbers. Zondag is er een ‘static show’ en DP4Cars & Coffee, en dat gebeurt in samenwerking met de Koninklijke Autoclub Leopard.

De organisatoren hebben alle moeite gedaan om een coronaveilig evenement te organiseren. Het event speelt zich voornamelijk af in openlucht of in goed verluchte ruimtes. Afhankelijk van de locatie is het dragen van een mondmasker bij het binnenkomen van een gebouw verplicht. Daarnaast kunnen pilots en bezoekers van de Panne Man Fair enkel deelnemen op vertoon van het ‘Covid Safe Ticket’.

De organisatoren mikken op 200 rallydeelnemers. De inschrijvingen lopen nog tot eind augustus. Meer info over het programma op www.dp4c.be en www.panneman.be of via mail naar pilots@dp4c.be. (MVQ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier