Restaurant Pauline biedt voor het eerst eindejaarsmenu aan

Chef Marie staat graag dicht bij de klanten en gaat met eventuele bemerkingen steeds aan de slag. “We koken echt voor ons klanten.” © MD
Margot Demeulemeester
Margot Demeulemeester Stadsreporter Kortrijk

Wens je op oudejaarsavond gezellig te dineren met familie of vrienden? Voor het eerst serveert Restaurant Pauline een 5-gangenmenu aan 165 euro per persoon. “Uiteraard klinken ook wij op het nieuwe jaar om middernacht”, aldus chef Marie Pieters.

Restaurant Pauline werd recent voor het eerst opgenomen in Gault&Millau, en dat een jaar na opening. Met oudejaar stunt het huiskamerrestaurant met een all-in eindejaarsmenu aan slechts 165 euro. “We zijn eerlijk in onze prijzen, dat is voor mij heel belangrijk: prijskwaliteit afleveren.”

Wat kan je verwachten? “Wij gaan van start met een glaasje bubbels, in combinatie met zes hapjes: haring en mierikswortel, coquille met groene kruiden, cèpes met spitskool, patrijs met kastanje, ‘krokante’ wilde eend en hazenpaté met steranijs. Gevolgd door ons vijfgangenmenu: langoustine, wortel en kumquat, gepofte aardappel, kaviaar en zure room, een dubbele bereiding van eendenlever, cassoulet van everzwijn en om te eindigen buche ‘Pauline’.”

Reserveren kan via de website restaurant-pauline.be of telefonisch op 056/90.85.75.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content