Flapuit laat Slyps Zomeren

© Jan Stragier
Redactie KW

Jongerenvereniging Flapuit Slypskapelle pakt op zaterdag 18 en zondag 19 september uit met ‘Slyps Zomert’. Achter gemeenschapscentrum D’Oude Schole richten de jongeren een gezellige zomer zomerbar in. “We wilden graag een vervolg breien aan Slyps Wintert.”

Begin vorig jaar pakte jongerenvereniging Flapuit voor het eerst uit met ‘Slyps Wintert’, een gezellig evenement dat onmiddellijk gesmaakt werd door de bewoners van Slypskapelle. Het voorbije anderhalf jaar was het door de coronacrisis niet gemakkelijk voor jongerenvereniging Flapuit om grootse evenementen te organiseren, maar het bestuur komt nu met ‘Slyps Zomert’ creatief uit de hoek.

Springplank

Die tweedaagse zomerbar organiseren we ter vervanging van ons jaarlijks Flapuitweekend. We hebben ervoor gekozen om op zaterdag 18 en op zondag 19 september een zomerbar in te richten”, legt Febe Scheirlynck van Flapuit uit. “Die zomerbar komt op het pleintje achter het gemeenschapscentrum D’Oude Schole.”

De ingrediënten voor ‘Slyps Zomert’ staan al klaar. Eten, cocktails en sfeermuziek zullen tijdens het weekend voor een mooie nazomer zorgen. DJ’s en bands gaven al hun jawoord om voor de gepaste muziek te zorgen. ‘Slyps Zomert’ moet de ideale springplank worden naar de startdag van Flapuit. Die staat gepland op 25 september. De jeugdvereniging telt momenteel een 60-tal leden. (BF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier