https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Verkiezing Miss Fashion 2022 nadert voor Luna De Vlam uit Oudenburg

Luna leeft toe naar de finale op zaterdag 28 augustus. © Laurette Ingelbrecht
Laurette Ingelbrecht
Laurette Ingelbrecht Medewerker KW

Luna De Vlam uit Oudenburg is zich volop aan het voorbereiden op de finale van Miss Fashion 2022. Het gala van de verkiezing vindt op zaterdag 28 augustus plaats in Theater Elckerlyc in Antwerpen.

Luna De Vlam (21) mag straks samen met 21 andere finalistes op het podium stralen. “We zijn eigenlijk allemaal een grote familie geworden. Het is een superleuke groep. We worden goed begeleid, krijgen verschillende workshops, dansrepetities, fotoshoots en veel tips”, vertelt Luna die heel hard uitkijkt naar de finale.

“Alle tips en wat ik geleerd heb, zal ik meedragen en verder gebruiken. Een van ons kan ook gekozen worden om België of de Benelux te vertegenwoordigen in het buitenland.

Aftellen begonnen

Luna De Vlam is de enige deelnemer uit het noorden van West-Vlaanderen en is trots om deze regio te mogen vertegenwoordigen. “Het is hard werken maar dat neem ik er graag bij”, aldus de jongedame die een sterke wil heeft om haar doel bereiken. Ze is niet alleen bezig met de verkiezing, maar zet zich ook in voor jongeren met een beperking en wil ook in de toekomst hierin verder gaan.

“Het aftellen is begonnen en de race naar de finale is ingezet. Wat het resultaat ook wordt, ik zal met veel positiviteit terugkijken op dit avontuur”, verzekert Luna De Vlam. (LIN)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.