Vzw Kansenfonds Knokke-Heist doet warme oproep om kwetsbare kinderen te steunen

© DM
Redactie KW

De vzw Kansenfonds Knokke-Heist wil de kansen verhogen van kwetsbare kinderen en jongeren binnen de gemeente. Om hiervoor de nodige centen bij elkaar te sprokkelen, organiseert de vzw elk jaar verschillende acties. Daarnaast kon men normaal ook rekenen op heel wat schenkingen. Helaas zorgt de coronacrisis ook hier voor een domper op de feestvreugde want de vzw ontving dit jaar amper schenkingen.

En dat terwijl de nood van de kwetsbare jeugd dit door de coronacrisis extra hoog is. De vzw Kansenfonds Knokke-Heist doet een warme oproep aan alle inwoners en verenigingen om geld te storten. Zo geeft men kwetsbare kinderen uit de gemeente het broodnodige duwtje in de rug.

Wensenboom

Een groot deel van het budget van de vzw Kansenfonds gaat naar ‘de wensenboom’. Die is intussen aan zijn 6de editie toe en bezorgt heel wat kinderen elk jaar een fijn eindejaarsgeschenk en dat in samenwerking met verschillende partners die verbonden zijn aan het ‘Huis van het kind Knokke-Heist’. Maar ook in de loop van het jaar krijgt de vzw Kansenfonds aanvragen waar fondsen voor nodig zijn, denk aan deelnames aan studiereizen, studiemateriaal, fietsen om zich naar school te kunnen verplaatsen …

Storten kan op het rekeningnummer BE83 9733 4686 0415 van vzw Kansenfonds Knokke-Heist.

(DM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.