Verenigingen krijgen tips voor eigen werking tijdens vrijetijdsplatform

Redactie KW

Op zaterdag 14 mei organiseerde de gemeente Oostkamp het vrijetijdsplatform, een dag waarop de verenigingen vrije tijd uit Oostkamp ondergedompeld werden in een bad van inspiratie en betrokkenheid. Daarmee wil de gemeente sterk inzetten op een bruisend verenigingsleven.

Het verenigingsleven in Oostkamp krijgt al vele jaren financiële toelagen maar het is ook belangrijk om de verenigen op weg te helpen met organisatorische en inhoudelijke aspecten. Met dit doel voor ogen organiseerde de gemeente het vrijetijdsplatform op 14 mei.

De voorbije twee jaar hebben heel wat verenigingen het moeilijk gehad omwille van de coronacrisis. Toch hebben ze veerkracht getoond en gaan ze vol goeie moed en enthousiasme verder.

“Vanuit de gemeente willen we hen extra blijven ondersteunen en daarom boden we deze workshop aan. De veertig ingeschreven verenigingen leerden elkaar kennen en deden inspiratie op voor hun eigen werking”, vertelt burgemeester Jan de Keyser.

Tijdens deze voormiddag kwamen een aantal ervaren sprekers aan bod die vanuit hun eigen ervaring tips gaven aan de aanwezigen.

(GST)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.