Neos Meulebeke zegt 209 keer ‘merci’

Bernard De Marez met een welgemeende merci bij Luc Goethals en Martine Martens, twee nieuwe NEOS leden. (Foto Luc)
Bernard De Marez met een welgemeende merci bij Luc Goethals en Martine Martens, twee nieuwe NEOS leden. (Foto Luc)
Redactie KW

Dankbaar en origineel uit de hoek komen als bindmiddel tussen bestuur en de leden van de vereniging, het is spek voor de bek voor de bestuursleden van Neos. Alle leden werden dan ook bedacht met een leuke attentie.

“Het is zoals het is en we moeten nog wat geduld uitoefenen. De kans is klein dat we in maart en april iets mogen organiseren en hopelijk starten dan ook de vaccinaties voor al onze leden”, zegt Bernard De Marez, de kersverse voorzitter van de Meulebeekse Neos-afdeling.

“We blijven een afwachtende houding aannemen en volgen de opgelegde overheidsmaatregelen op de voet. Via onze nieuwsbrieven, een nieuwjaarskaart en een deugddoend telefoongesprek houden we onze leden op de hoogte.”

“Ondanks deze bizarre tijden mogen we vaststellen dat bijna al onze leden hun lidmaatschap 2021 vernieuwd hebben. Daarmee zitten we ruim boven het nationaal gemiddelde. Er zijn enkele leden die nog een afwachtende houding aannemen tot het licht terug op groen staat en het leven zijn normale gang kan gaan om hun lidmaatschap te hernieuwen. Anderen wachten de vaccinatie af. Het verheugt ons enorm dat we op dit moment al 15 nieuwe leden mogen verwelkomen, een bewijs dat Neos gelooft in de toekomst.”

Dynamische ploeg

“Mensen samenbrengen was één van mijn doelstellingen bij het aanvaarden van het voorzitterschap en dankzij een uiterst dynamische bestuursploeg zullen we hierin slagen. Aan al onze leden zeggen we dan ook merci voor het vertrouwen in onze vereniging, merci voor het geduld dat je uitoefent en merci voor de hoopvolle vooruitzichten die jullie koesteren. Om die redenen biedt Neos Meulebeke dan ook ieder lid graag een Merci-knabbel aan”, besluit Bernard De Marez.

(LB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier