Erwin Delie is nieuwe voorzitter van Oostendse gym- en dansclub W.I.K.

Staf Cattoor wenst zijn opvolger Erwin Delie veel succes in aanwezigheid van bestuursleden Caroline Van Den Broecke, Ann Valcke en Ann Plaieser. (foto FRO)
Redactie KW

Na 35 jaar voorzitterschap bij Willen Is Kunnen geeft Staf Cattoor de fakkel door aan Erwin Delie, die er ondervoorzitter was sinds 1986.

De gym- en dansclub Willen Is Kunnen bestaat 112 jaar en telt meer dan duizend leden. In 1986 werd Staf Cattoor, lid van de vereniging en de drumband sedert 1958, algemeen voorzitter van de club. Nu geeft hij de fakkel dus door aan Erwin Delie.

“De leiding van de grootste club in Oostende blijft zo in goede, bekende handen”, legt Staf Cattoor uit. “Ik ben ooit gestart bij W.I.K. als trommelaar en fungeerde als tamboer-majoor tot 1984. In 1986 werd ik voorzitter, een interim die 35 jaar heeft geduurd. In die periode realiseerde ik de overstap van de katholieke turnbond naar Gym Fed, vierden we het 100-jarig bestaan van de vereniging, die via provinciale, nationale en internationale successen en een goede organisatie uitgroeide tot een kwaliteitsclub. Erwin gaf 40 jaar les bewegingsopvoeding in LODO op de Konterdam, is opgegroeid met de club, kent de werking door en door en is dus een ideale voorzitter. De ambities zijn een kwalitatief hoogstaand sportaanbod blijven bieden, toekomstgericht denken en handelen en de sfeer voor drie generaties in stand houden.” (FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier