De Brigands Ingelmunster organiseren succesvolle veiling ten voordele van KOTK

Rechtstaand bieder Gareth Earl, Dominique Demasure en Steven Dierickx. Vooraan v.l.n.r. Ann De Jonckheere, Tineke Demeester, Ronny Corneillie, Evita Soenens, Trui Lambrecht en Bob Staes. © FODI
Redactie KW

De Brigands nemen deel aan de 1.000 km van Kom op tegen Kanker. De fietsers zijn Steven Dierickx, Bob Staes, Evita Soenens, Ronny Corneillie, Dominique Demasure, Trui Lambrecht en Tineke Demeester.

Om aan de 5.500 euro inschrijvingsgeld te geraken, hielden De Brigands een wielercafé en een veiling met fietsattributen. Met de steun van wielersponsor Deceuninck nv uit Gits kon de ploeg mooie koersattributen veilen zoals een originele koersfiets van Philippe Gilbert, een wielertrui getekend door Alaphilippe, een gele helm van de enige échte Julian Alaphilippe en een gesigneerde fotomuur door de renners van Deceuninck-Quick Step. Gareth Earl uit Londen deed het hoogste bod en was speciaal afgekomen om de fiets van Philippe Gilbert en de fietshelm van Alaphilippe op te halen.

De veiling bracht 7.700 euro op. Samen met de opbrengst van het wielercafé en private sponsoring haalden De Brigands voldoende bijeen om met twee teams te kunnen starten tijdens de 1.000 km. (Padi)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier