Valerie Vandeverre lanceert afslankmerk Feel Unique: “Verlies je (corona)kilo’s op een gezonde manier”

Valerie Vandeverre: “Ik zou mijn product heel graag op de markt brengen.”© (Foto FM)
Valerie Vandeverre: “Ik zou mijn product heel graag op de markt brengen.”© (Foto FM)
Redactie KW

Heel wat mensen hebben na de afgelopen lockdowns wat last van coronakilo’s, maar daar heeft Valerie Vandeverre dé ideale oplossing voor. De Izegemse voedingsconsulente heeft met Feel Unique haar eigen afslankkuur uitgewerkt en hoopt zo om mensen wat gezonder door het leven te zien gaan.

Valerie Vandeverre startte in 2012 haar eigen zaak in de Nederweg 31. In Unique Nails & Body kan je terecht voor allerlei schoonheidsbehandelingen, maar Valerie verkoopt ook onder meer fantasiejuwelen, sjaals en handtassen. Als voedingsconsulente probeert ze bovendien om mensen wat gezonder door het leven te laten gaan. Iedereen die op een gezonde manier wat kilootjes wil verliezen is bij Valerie aan het juiste adres.

Natuurlijk product

“Ik ben al jaren aan de slag als voedingsconsulente, maar vaak valt dat voor mensen nogal duur uit. Daarom ontwikkelde ik een eigen product. Op deze manier kan ik de mensen een degelijke begeleiding aanbieden tegen een gunstige prijs en dat vind ik echt wel belangrijk.”

“Feel Unique is een afslankprogramma dat niet werkt met shakes of voedingsrepen. Bedoeling is om mensen opnieuw fitter te maken en te zorgen dat ze zich beter in hun vel voelen. Ik probeer hen eigenlijk een nieuwe levensstijl aan te meten”, legt Valerie uit. “Feel Unique is een voedingsampul die volledig natuurlijk is. Het is een voedingssupplement dat gebaseerd is op een orthomoleculaire energetische vloeistof. Concreet tempert Feel Unique je eetlust, maar het geeft je wel meer energie. Daarnaast beschermt de ampul je spiermassa en vermindert ze je vetmassa. Een ideale combinatie om wat kilo’s te verliezen.”

Ik probeer mensen een nieuwe levensstijl aan te meten

Feel Unique is een ampul die hand in hand gaat met een normale, gezonde voeding. “Het is zeker niet de bedoeling dat mensen bepaalde voedingsstoffen veel meer of veel minder gaan eten als ze starten met het programma. Alles gaat in combinatie met een gezond eetpatroon en voldoende beweging”, weet Valerie. “Mensen die willen afvallen en dat onder begeleiding willen doen, zijn bij mij aan het juiste adres. Ik sta als voedingscoach de mensen bij en geef tips en advies waar nodig.”

Drie fases

Het programma van Valerie bestaat uit drie fases. “Wie met het traject start, begint bij de resetfase. We ontgiften eigenlijk het lichaam en maken het klaar voor een gezonde levensstijl. Daarna komt de verrassingsfase. Hoe lang die duurt, hangt natuurlijk af van welk doel de mensen voor ogen hebben en hoe vlot het afslanken gaat. Gemiddeld gezien verliezen mensen snel vijf kilogram per maand”, aldus Valerie. “Aansluitend volgt de onderhoudsfase. Dan is het de bedoeling om alles te houden zoals het is en je gewicht onder controle te houden.”

Valerie is bijzonder blij dat ze eindelijk een eigen product heeft. “Mijn droom is om Feel Unique op de markt te brengen. Momenteel ben ik de enige die met het product werkt, maar dat zou ik graag zien veranderen in de toekomst. Het zou fantastisch zijn mocht ik andere voedingsconsulentes kunnen opleiden en hen met mijn product laten werken. Mochten voedingsconsulentes interesse hebben, dan mogen ze mij zeker contacteren”, benadrukt Valerie. “Regelmatig workshops geven of zelfs een kookboek uitgeven is voor mij ook een droom.” (MV)

Meer info: www.feel-unique.be.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.