Unizo-ondernemers slaan handen in elkaar voor De Warmste Tafel

Ook Unizo Kortrijk brainstormde erop los om met een leuk concept naar buiten te komen. Het is het eerste jaar dat er een echte actie op poten gezet wordt en er wordt al reikhalzend uitgekeken naar het initiatief. De actie zal gedragen worden tot ver buiten Kortrijk, zo brengt ook Unizo West-Vlaanderen het initiatief onder de aandacht.

© TVK

“Tijdens een vergadering van het Unizobestuur van Kortrijk kwam de Warmste Week ter sprake. K in Kortrijk speelde al met het idee om een Warmste Pand in de kijker te zetten met leuke initiatieven voor het goede doel. We dachten er al snel aan om de handen in elkaar te slaan en daar een netwerking avond te laten doorgaan”, vertelt Ann Coussement, bestuurslid Unizo Kortrijk. Die avond zal doorgaan onder de vorm van De Warmste Tafel op woensdag 27 november. De gangpaden van K in Kortrijk worden even voorzien van gezellig gedekte tafels voor een heus kaas- en wijnbuffet.

De organisatoren willen er een warme, gezellige avond van maken die moet passen in de aanloop naar de kerstperiode en de finale van Music For Life. Het is ook de ideale gelegenheid om buiten de openingsuren het winkelcentrum eens op een andere manier te ontdekken. Uiteraard vergt een dergelijke actie een goede voorbereiding. “We verdelen de taken waardoor iedere ondernemer zijn sterkte naar boven kan halen. Kapcon trekt bijvoorbeeld het organisatorische, terwijl Re-Mind zorgt voor de communicatie en het administratieve luik. Vele andere partnerships zijn nog in de maak. We kijken ernaar uit die binnenkort bekend te maken” aldus Ann Coussement.

Het is fantastisch om te zien hoeveel ondernemers zich achter De Warmste Week scharen

Korf van goede doelen

De opbrengst van De Warmste Tafel gaat vanzelfsprekend naar een goed doel. Unizo kiest daarom voor een korf van goede doelen. “Welke goede doelen liggen nog niet helemaal vast, maar één ervan is alvast Warriors against Cancer. We kiezen voor doelen die ons nauw aan het hart liggen en die positiviteit uitstralen. We hopen zo zoveel mogelijk mensen te helpen”, verwoordt de organisatie het.

Het wordt dus een heel erg lange tafel doorheen het K shoppingcentrum. De organisatie hoopt dan ook op een opkomst van om en bij de 500 deelnemers om samen met hen er een memorabele avond van te maken. “We voelen de warmte al stralen en we hebben nog tien weken te gaan. Omdat Music For Life nu echt nadert, hebben we het gevoel dat dit ons nog dichter bij elkaar brengt. We konden niet anders dan hier een actie voor op te starten. We willen zo ook de Kortrijkse ondernemers dichter bij elkaar brengen”, besluit Ann Coussement nog.

Wie interesse heeft, kan surfen naar www.dewarmstetafelkortrijk.be voor meer informatie.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.