Trevor zoekt baasje dat er graag op uittrekt

(foto AN)
(foto AN)
Annelies Nollet
Annelies Nollet medewerker KW Kortrijk-Menen

De Krant van West-Vlaanderen gaat elke week op zoek naar een baasje voor een beestje, want niet alle huisdieren vinden makkelijk een nieuwe thuis. Deze week gingen we langs bij dierenasiel Ganzeweide in Koksijde. Daar wordt gezocht naar een nieuwe thuis voor Trevor (7), een lieve Jack Russell Terriër-kruising die in het begin wat verlegen is, maar dolgraag op wandel gaat.

Trevor werd enkele weken geleden afgestaan door zijn baasje aan het asiel. “Ondanks zijn leeftijd is het nog een echte spring in ’t veld”, vertelt vrijwilliger Sabine Van Paemel.

“Hij is lief, rustig en blaft niet veel. Hij vertoeft erg graag buiten, al kruipt hij ’s avonds even graag bij zijn baasje op schoot. In het begin vindt hij nieuwe mensen altijd even eng, maar eens je zijn vertrouwen wint, ben je zijn beste vriend. Het is vooral belangrijk dat je zijn grenzen respecteert.”

Grappig loopje

Kleine kinderen vindt Trevor niet zo leuk, die zijn te druk voor hem. “Hij heeft liefst zijn huisje en zijn baasje voor zichzelf”, weet Sabine. “Hem samen houden met andere honden is dan ook niet mogelijk. Zijn toekomstig baasje moet vooral van wandelen houden. Trevor heeft trouwens een heel grappig loopje. Je wordt op slag verliefd als je hem ziet huppelen met zijn mooie pluimstaart. Iemand die ervaring heeft met het ras, zou ideaal zijn”, besluit Sabine. Trevor is gecastreerd en verder helemaal fysiek in orde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heb jij veel geduld en kan je Trevor een veilige omgeving en dagelijkse wandelingen bieden? Neem dan contact op met dierenasiel Ganzeweide of stuur een berichtje naar warm@kw.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.