Tanja (54) is al dertig jaar kapster in Nicky’s Haute Coiffure: “En ik ben van plan om nog heel wat jaren door te gaan”

Op de foto zien we Tanja en haar man Stefaan Montoye met hun zoon Axel en zijn partner Lotje Blomme (links) en schepen Hina Bhatti (rechts). © GF
Hannes Hosten

Dameskapsalon Nicky’s Haute Coiffure in de Leon Spilliaertstraat in Oostende vierde feest omdat zaakvoerster Tanja Devisscher (54) er dertig jaar de haren knipt.

Trouwe klanten waren van de partij en ook schepen Hina Bhatti (Open VLD) kwam de jubilerende kapster feliciteren. “Nadat ik afstudeerde, mocht ik meteen beginnen in Nicky’s Haute Coiffure. Na zeven jaar nam ik de zaak over en werd zelfstandig”, vertelt Tanja, die uit Leke afkomstig is, maar nu in Ichtegem woont. “Klanten loven mijn manier van knippen en ook in droog knippen ben ik blijkbaar heel goed. Ik heb heel veel vaste klanten, zelfs mensen die al 37 jaar komen. Zo begin je elkaar goed te kennen, en de klanten leren ook elkaar kennen. Ik werk nu maar twee dagen per week meer, op donderdag en vrijdag, want de rest van de week help ik mijn zoon Axel, die de traiteurszaak Traiteur Plongeur heeft in Ichtegem. Maar ik ben wel van plan om nog heel wat jaren door te gaan als kapster.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier