Stoffel Vandoorne ontmoet zijn fans komende zaterdag op het autosalon

Redactie KW

Op zaterdag 14 januari, de eerste publieksdag van het autosalon in Brussel, zal kersvers F1-piloot Stoffel Vandoorne op de Honda-stand aanwezig zijn voor de bezoekers.

Rond 15.30 uur is er een meet-and-greet-sessie op de stand van Honda in Paleis 4 van Brussels Expo. Voordien zal Stoffel Vandoorne de aanwezige journalisten te woord staan tijdens een persconferentie.

Na zijn GP2-kampioenstitel in 2015 wist Stoffel Vandoorne vorig jaar bij zijn F1-debuut in Bahrein meteen een eerste punt te veroveren voor McLaren-Honda. Daarnaast schitterde onze landgenoot ook met het Docomo Dandelion Honda-team in de Japanse SuperFormula: twee overwinningen, een polepositie en drie podiumplaatsen. Wat een palmares voor wat eigenlijk een gewoon overgangsseizoen had moeten worden.

Dit jaar werd Stoffel Vandoorne gepromoveerd tot officiële McLaren-Honda-rijder, om het volledige F1-seizoen te betwisten als teamgenoot van Fernando Alonso. Een tweevoudige wereldkampioen als referentie, een ambitieus team en een nieuw reglement dat de hiërarchie in de Formule 1 wel eens helemaal zou kunnen omgooien. Het belooft dan ook een bijzonder boeiend seizoen te worden voor de 24-jarige Rumbekenaar, die al volledig gefocust is op het komende seizoen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten