Stad Nieuwpoort deelt anti-verveelpakketten uit

Redactie KW

Deze week verdelen de medewerkers van Het Huis van het Kind 85 anti-verveelpakketten bij Nieuwpoortse gezinnen die het wat moeilijker hebben. Het pakket moet kinderen én ouders inspireren om thuis creatief aan de slag te gaan.

Het stadsbestuur wil hiermee focussen op gezinnen met kinderen tot 12 jaar die het niet zo gemakkelijk hebben. Het Huis van Het Kind-OONIE stelde daarom verschillende anti-verveelpakketten samen. Elk pakket bestaat uit het anti-verveelboekje met al het knutselmateriaal om deze leuke opdrachten uit te voeren. Daarnaast bevat het pakket onder meer ook een gezelschapsspel en een pannenkoekenmix.

Er werd ook gedacht aan alle andere Nieuwpoortse gezinnen. Het anti-verveelboekje vol leuke knutselideeën is gratis beschikbaar op www.nieuwpoort.be en kan door elk gezin gedownload worden. Wie een papieren exemplaar wenst, kan dit aanvragen via de Bib aan Huis, opnieuw via de stedelijke website.

De medewerkers van Het Huis van het Kind doen ook een oproep aan alle kinderen om een foto van hun tekening of knutselwerk door te sturen en/of af te geven. Dit kan digitaal via oonie@nieuwpoort.be of via de witte brievenbus van Het Sociaal Huis. (DVL)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.