Squashcentrum maakt plaats voor bouwmaterialenbedrijf gebroeders Victor

Redactie KW

Fitnesscentrum Keep Fit stond al een hele tijd leeg toen de gebroeders Egied en Ewoud Victor er de hand oplegden tijdens een openbare verkoop. Vanaf de zomer kan je er afwerkingsmaterialen voor de bouw vinden.

Egied en Ewoud Victor liepen ooit school in VBS De Posthoorn, maar wonen al een hele poos niet meer in Wevelgem. De zonen van tandarts Neyrinck zochten al een tijdje naar een geschikte locatie voor hun bedrijf ‘Victor Materiaux’.

Egied, de oudste van de twee, lacht als we nieuwsgierig polsen naar de heroriëntering van Keep Fit, of wordt het toch opnieuw een squashclub?

“Helemaal niet, maar we kregen al heel wat nieuwsgierige buurtbewoners over de vloer sinds het bordje ‘verkocht’ aan de deur hangt. Het vroegere fitnesscentrum is ideaal voor V-Mat, ons bedrijf. De vroegere cafetaria bouwen we om tot tentoonstellingsruimte en in wat ooit squashboxen waren kunnen we perfect onze materialen opslaan.”

Opening in zomer

De verkoop betekent dus meteen het definitieve einde van de enige squashzaal in Wevelgem. Aan het gebouw zelf zal niet veel veranderen, een toevallige passant zal het verschil niet merken. Je zal er echter geen zwetende sporters en dansers meer aantreffen. Wel afwerkingsmaterialen voor de bouw, zoals tegels, parket, laminaat, beton of gevelstenen.

“We hopen te openen in het begin van de zomer”, vertrouwt Ewoud ons toe.

“Tot een jaar geleden was Egied nog vermogensbeheerder. Ik was dan ook blij hem te kunnen overtuigen om in de zaak te stappen, ik was al even op zoek naar een betrouwbare partner. We zijn twee handen op een buik. We zijn heel gelukkig hier terecht te kunnen, beter konden we het niet treffen.” (SL)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.