Slotshow Miss Benelux Beauty wordt in najaar in Trax Roeselare georganiseerd

De huidige miss Luna Timmerman op de nieuwe Trax-locatie. © SBR
Redactie KW

Corona zorgde er ook voor dat de organisatie achter Miss Benelux Beauty zijn wedstrijd niet kon organiseren zoals gewoonlijk. Maar voor de verkiezingsavond werd een oplossing gevonden met Trax Roeselare.

“Als organisatie hebben we alle moed bijeen moeten rapen om het beste te blijven geven voor onze finalistes en bijgevolg ook de finale show”, zucht organisatrice Yana Parmentier-Leman. “Die laatste hebben we onverbiddelijk moeten annuleren voor eind juni en moeten uitstellen naar het najaar. Achter de schermen zijn we actief gebleven, maar het virus blijft helaas ook nog altijd actief. De cijfers dalen, maar we moeten ook realistisch blijven. Enkele van onze plannen hebben we moeten uitstellen.”

“Maar kwantiteit staat niet altijd gelijk met kwaliteit. Daarom hebben we niet alleen de datum verplaatst, maar we verhuizen ook van locatie. In plaats van de theaterzaal van Plopsaland De Panne organiseren we onze slotshow nu in het gloednieuwe Trax in Roeselare en dat op zaterdag 14 november. Alle tickets blijven geldig, wie niet kan komen krijgt zijn ticket terugbetaald.”

(SBR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier