Ruby Grace lost nieuwe single ‘My Gem’

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Ruby Grace is een 21-jarige singer-songwriter uit Hasselt. Ondertussen heeft ze haar vierde single ‘My Gem‘ gelanceerd onder het Warner-label in samenwerking met Classic Releases. Het is een catchy electropopnummer waarvoor ze inspiratie haalde uit Internationale Vrouwendag.

Met slechts twee singles en weinig podiumervaring mocht ze vorige zomer Pukkelpop openen. Daarna ging het enkel in stijgende lijn. Haar vorige track ‘Jawbreaker‘ kwam in februari uit en werd op Spotify ondertussen al meer dan 100.000 keer gestreamd. Ook de videoclip doet het goed, die werd al meer dan 40.000 keer bekeken. Nu is ze dus terug met een vierde single ‘My Gem‘. Ruby Grace heeft een krachtige, unieke stem die velen doet denken aan Amy Winehouse. Ze probeert zich ook visueel van anderen te onderscheiden. Ze houdt ervan om een eigen, unieke en creatieve universum te creëeren. Dat is duidelijk te zien in haar videoclips. (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten