Roeselare Awards moet opnieuw het evenement van het jaar worden

Het Awardscomité is klaar voor opnieuw een succesvolle editie van de Roeselare Awards. (Foto SB) © Stefaan Beel
Thomas Dubois

Tien stadsgenoten zijn genomineerd voor de titel Persoonlijkheid van het Jaar tijdens de Roeselare Awards. In totaal worden er acht awards uitgereikt.

De Awards hebben als doel om de zelfstandigen, bedrijven, enz. te stimuleren om Roeselare als stand in zijn geheel meer naar buiten te brengen. Dit jaar vindt het evenement plaats op zaterdag 30 januari, opnieuw in het Fabriekspand. Aanwezigen kunnen een hele avond genieten van lekker eten, drinken en heel wat ambiance met tal van optredens.

Uitkijken is het vooral naar de Persoonlijkheid van het Jaar. Daarbij zijn er tien genomineerden die via een stemming online, in De Weekbode en De Streekkrant wordt herleid tot drie supergenomineerden. De aanwezigen de avond zelf mogen dan hun stem uitbrengen op hun favoriet. De genomineerden zijn: Winok Oplinus (Rode Neuzen Dag), Matthijs Samyn (ebolastrijder), Johan Deweer en Dominique Steyaert (‘t Groendal), Johan Plancke (KSV Roeselare), Jelle Vandendriessche (Munt Summerspot), Alex Leupe (Centrummanager), Paul Ameloot (Deltalight), Jules Hindrickx (J’HIN 16), Dirk Antoon Samyn (Champagne-ambassadeur), Geert Deraeve en Griet Vanhaverbeke (Kloen).

Dit jaar is er ook een Life Time Achievement Award, die gaat naar Eddy Brouckaert, jarenlang directeur van onze Krant van West-Vlaanderen. Hij ging eind 2015 met pensioen.

Een ticket voor het netwerkevenement van het jaar kost 105 euro, alle info via www.roeselare-awards.be.

(TD)

Lees meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.