Roeselaarse Winkelnacht in magische sferen

© STEFAAN BEEL
Peter Soete

De 19de Roeselaarse Winkelnacht van dinsdag 30 april wordt magisch en dat is letterlijk en figuurlijk zo. Naast vele kortingen en late openingsuren zullen de Roeselaarse winkelstraten ook vol lopen met goochelaars en illusionisten.

De 19de Roeselaarse Winkelnacht is in de eerste plaats shoppen en nog een keer shoppen. De Roeselaarse zaken in het stadscentrum pakken op dinsdag 30 april uit met ‘late night shopping’ en daar komt heel wat animatie bij kijken. Dit jaar is het thema Magic en er komen maar liefst 21 goochelaars en illusionisten tussen 18 en 22 uur hun beste beentje voorzetten in de winkelstraten.

Op de Munt zal men kunnen genieten van een Magic Dance van Hypnosis Dance Academy en daarna komt er een Magic Lightshow van Alexander Stragier.

En wanneer iedereen voldaan is van het shoppen, kan men proeven van de elfde Rodenbach Stadskroegentocht, die op 13 locaties diverse muziekgenres serveert. En als klap op de vuurpijl is er op het Stationsplein ook Volta RSL of het stadsfestival van de toekomst, dat jong muzikaal talent en gevestigde muzikale waarden een podium geeft.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten