Rock Fort schenkt 6.048 euro aan vzw Glek

V.l.n.r. Charlotte Govaert, Sabrina Sys en Marina Sys.© Davy Coghe
V.l.n.r. Charlotte Govaert, Sabrina Sys en Marina Sys.© Davy Coghe
Stefaan Reuse
Stefaan Reuse Medewerker KW

Voor het zesde opeenvolgende jaar heeft de benefietvereniging Rock Fort uit Zeebrugge een actie op poten gezet. Na de mugheli vorig jaar werd deze keer gekozen voor de vzw Glek van Charlotte Govaert uit Zuienkerke.

Charlotte pakt uit met activiteiten voor geplaatste kinderen en jongeren. Marina Sys mocht dinsdagavond aan Kinepolis in Sint-Michiels het bedrag bekend maken van de actie. Er werd 6.048,78 euro ingezameld.

Door corona liep alles anders en kon de fuif niet georganiseerd worden. De inzameling van rostjes bij handelaars bracht een goeie 3.000 euro op en de rest met de verkoop van koeken en chocolade.

Bobbejaanland

De vzw Glek plant in juli een bezoek aan Bobbejaanland en wil nog eens met de jongeren naar de film bij Kinepolis. Verder broeden ze bij Glek nog op een nieuw project.

Marina laat de mensen van Rock Fort nu kiezen voor het volgende goede doel waarvoor de zussen geld zullen inzamelen. Charlotte Govaert was bijzonder tevreden met de grote gift voor de vzw Glek.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten