Regisseur Stany Crets is tevreden met vorderingen tijdens repetities ‘Winterrevue 2018’

Ruim twee weken is de ploeg nu aan het repeteren voor de vierde editie van de Winterrevue 2018 in Theater Elkerlyc in Antwerpen.

Het grote thema voor deze vierde editie is A Night @ The Movies. “We zitten op schema”, aldus regisseur Stany Crets. “Voor zover dat kan, want in een revue kan alles altijd nog veranderen wanneer we try-outen met een publiek. De interactie is immers cruciaal om de show helemaal op punt te stellen. Maar voorlopig enkel goed nieuws!”

Meer dan een schitterende liveshow

Ook showbizz-coryfeeën Anne De Baetzelier en Katja Retsin geven het beste van zichzelf tijdens de repetities. Hoe ver Stany Crets ze uit hun comfortzone haalt, daarvoor moeten we afwachten tot de eerste voorstelling.

Al drie jaar lang wordt er getimmerd aan het concept van de Winterrevue. Het creatief dreamteam omvat onder andere Stany Crets, Eric Melaerts en Laurent Flament. De lat ligt bijzonder hoog. Een vierde editie kon niet uitblijven. De Winterrevue is uitgegroeid naar meer dan een schitterende liveshow op scène. Het is ook de warme welkom in de foyer, de interactie met het publiek tijdens de voorstelling, de spontane meet & greet…

Anne en Katja te gast

Stany Crets weet goed hoe kwaliteit op het podium moet uitstralen. Hij kiest dan ook resoluut voor een bijzonder sterke basiscast, waar hij twee indrukwekkende showbizzdames aan toevoegt als host. Dat zijn dit jaar Anne en Katja.

Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke en Shana Pieters maken samen met hen een onvergetelijke voorstelling vol glamour, klasse, humor en natuurlijk met veel verrassende wendingen.

(PADI)

Van vrijdag 14 december tot en met zondag 13 januari kan het publiek genieten in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Voordelige tarieven in vier categorieën al vanaf 29 euro, inclusief reservatie- en verzendingskosten. Er is ook een VIP-arrangement. Tickets : www.elckerlyc.be – 070 691 002 (max. 0,30 euro/minuut).

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.