Radio 2 brengt optredens van Vlaamse artiesten naar alle huiskamers via Radio 2 app

Willy Sommers, op zaterdagnamiddag 21 maart te beluisteren op Radio 2. © PADI/Jens
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Op zaterdag 21 en zondag 22 maart, telkens vanaf 14.30 uur, kan iedereen de Eerste Beste Buren-huiskamerconcerten live bijwonen op Radio 2. Meekijken kan door de Radio 2 app te downloaden op smartphone of via app.radio2.be.

Door de verstrengde maatregelen om het coronavirus in te dijken, valt het hele sociale leven stil. Alle concerten en evenementen werden de voorbije week afgelast. Samen met Radio 2 kunnen luisteraars toch nog genieten van een miniconcert van hun favoriete Vlaamse artiest. Verschillende Vlaamse artiesten – o.a. Gene Thomas, Willy Sommers en Metejoor – geven dit weekend een uniek Beste Buren-concert in hun eigen huiskamer. Op zaterdagnamiddag kan je genieten van muziek van The Starlings, Gene Thomas en Willy Sommers. Op zondagnamiddag 22 maart hoor je de warme stemmen van Sasha & Davy, Metejoor en Bent Van Looy. Benieuwd wie het volgende weekend op de affiche staat ? Hou radio2.be in de gaten.

Rino Ver Eecke (nethoofd Radio 2) : “Radio 2 is er ook in deze tijden volop voor de vele luisteraars. Daarom blijven we informeren met het nieuws uit de buurt, op radio en online. Onze presentatoren en radiomakers staan een voor een paraat om leuke radioprogramma’s te blijven maken, samen met de luisteraars. We krijgen enorm veel verhalen en reacties en dat doet ons deugd. Zorg goed voor jezelf en bedankt voor alle steun.”

Gene Thomas.
Gene Thomas.© PADI/Daniël

Radio 2 benadrukt dat het belangrijk is dat we er in deze uitzonderlijke omstandigheden voor elkaar zijn, dat we elkaar helpen als dat nodig is. En waar kan dat helpen makkelijker beginnen dan in de eigen buurt ? Daarom is er elke dag Beste Buren op Radio 2. Een moment waarbij iedereen zijn verhaal met Radio 2 en Vlaanderen kan delen. Hoe helpen we elkaar ? Met welke vragen zit je nog ? Heb je tips of inspiratie voor de rest van Vlaanderen ? Hoe entertain je de kinderen iedere dag thuis ? Luisteraars kunnen alle verhalen delen via de Radio 2 app. Radio 2 is er elke week- en weekenddag tot 23 uur als een béste buur bij wie iedereen tot ‘s avonds laat terecht kan met vragen, bedenkingen en boodschappen. (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.