Primeur op het Belgisch Kampioenschap Wielrennen in Waregem

© (Foto BELGA)
© (Foto BELGA)
Redactie KW

Voor de eerste keer ooit wordt er op het BK een Camper Village georganiseerd waar alle wielerliefhebbers die met de motorhome komen, kunnen overnachten. Alle camperaars die vaak afzakken uit de verste hoeken van het land hoeven niet langer te zoeken naar een plaatsje langs het parcours waar ze niemand tot last zijn. Dit jaar kunnen ze allemaal terecht op de Vanomobil Camper Village die gelegen is op een exclusieve locatie langs het parcours!

Op de Vanomobil Camper Village is er plaats voor 153 campers en het vormt de perfecte uitvalsbasis om het parcours te verkennen. Tijdens de koerse kunnen de supporters de renners aanmoedigen van op de supporterszone langs het parcours waar ze maar liefst 7 keer passeren. Bovendien genieten de gasten ook van een groot scherm waarop de koerse gevolgd kan worden. Op zaterdagavond wordt er een take-away barbecue voorzien en op zondag ochtend een take-away ontbijt. Zo kan iedereen in zijn eigen bubbel genieten. Liefhebbers moeten wel op voorhand reserveren. Op zondag namiddag zullen er ook foodtrucks aanwezig zijn, waarvoor je niet op voorhand moet inschrijven.

Vanomobil zet als hoofdsponsor zijn schouders onder dit initiatief en neemt de volledige inrichting en organisatie van de camper parkeerplaats voor zijn rekening. De Vanomobil Camper Village is open van vrijdag 18 juni tot en met zondag 20 juni 2021 en is gelegen in de Karmeldreef aan de golf in Waregem, een unieke locatie langs het parcours van het BK. Vanomobil organiseert de Camper Village puur uit liefde voor de koerse. Daarom schenken ze alle winst die door dit evenement wordt gemaakt integraal aan de VZW Parkili.

“Alle wielerliefhebbers-camperaars die vaak afzakken uit de verste hoeken van het land, hoeven niet langer te zoeken naar een plaatsje langs het parcours waar ze niemand tot last zijn”, verduidelijkt CEO van Vanomobil Ignace Coudron.

“Ze kunnen allemaal terecht op de Vanomobil Camper Village die gelegen is in de Karmeldreef aan de golf in Waregem. Echt een exclusieve locatie langs het parcours. En de ideale uitvalsbasis om het parcours te verkennen. Op onze Vanomobil Camper Village is er plaats voor 153 campers. De renners passeren er liefst zeven keer. Bovendien kunnen de gasten genieten van een groot scherm waarop de koers kan gevolgd worden. Op zaterdagavond wordt er een take-away barbecue voorzien en op zondagochtend een take-away ontbijt. Zo kan iedereen in zijn eigen bubbel genieten. Liefhebbers moeten wel op voorhand reserveren. Op zondag namiddag zullen er ook foodtrucks aanwezig zijn, waarvoor niet op voorhand moet ingeschreven worden.” (DRD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten