Oud-roeiers van de Sport Nautique gezocht

Voorzitter Daniël Deweert en manager Guy Vansteenkiste aan de roeiclub. © (Foto FRO)
Redactie KW

Iedereen weet dat de Oostendse roeiclub KRNSO dit jaar zijn 150 jarig bestaan viert. Tussen zaterdag 21 en zondag 29 augustus wordt een heuse feestweek opgezet met verschillende sportieve en minder sportieve activiteiten.

Eén van de hoogtepunten is de ‘family happening’ als weekafsluiter. Deze dag wil KRNSO reserveren om oud-leden terug welkom te heten voor een hapje, een drankje en een leuk optreden van de lokale coverband, ‘Out of Service’.

Op het feestplein (Prins Albertlaan 104 Oostende) en in een gemoedelijk sfeer wil de jubilerende club oudere en jongere KRNSO-ers bij elkaar brengen om leuke anekdotes terug naar boven te halen en, wie weet, nog eens in een boot te stappen. Het wordt zonder twijfel een leuke namiddag, met ontvangst rond de middag, gezellig samenzijn en optreden in de namiddag.

Alle ex-roeiers werden ondertussen via sociale media opgetrommeld en de club is ervan overtuigd dat ook via de pers nog ‘oude Sport-Naitiquers’ kunnen warm gemaakt worden voor de activiteiten van 150 jaar KRNSO. Wie interesse heeft voor de reünie kan inschrijven via info@krnso.be of bollenberg56@hotmail.com. (FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier