Opnieuw rijkelijke geveldecoratie bij Van Pamel

© (Foto Davy Coghe)
Piet De Ville
Piet De Ville Medewerker KW

Decorateur en florist Frederiek Van Pamel zorgt ook dit najaar voor een sfeervolle, rijkelijke geveldecoratie bij zijn zaak in de Ezelstraat.

Voor het vijfde opeenvolgende jaar pakt de Brugse bloemenkunstenaar en decorateur Frederiek Van Pamel uit met een opmerkelijke decoratie aan de gevel.

“Dat is inderdaad een mooie traditie geworden zijn ik hier in de Ezelstraat actief ben. We zijn sober begonnen destijds maar ieder jaar wordt het toch wel wat grootser”, vertelt Frederiek. “Wat je ziet zijn een zestal boomconstructies waarbij we dus echte stammen gebruiken en uiteraard ook allerlei groenelementen in de kruin. De rode gloed wordt gevormd door grote rode kerstballen. We hebben er met zes mensen toch wel een hele week aan gewerkt en moesten ook twee hoogtewerkers gebruiken om de klus te klaren.”

“Ik kreeg ook dit jaar weer enorm positieve reacties. Mensen komen speciaal uit steden zoals Lokeren, Antwerpen maar zelfs ook Amsterdam om de constructie te komen bekijken. We laten de geveldecoratie normaal gezien nog staan tot eind januari volgend jaar.”

Alle info via: https://www.facebook.com/Sfeermaker of https://www.frederiekvanpamel.be/

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier