Ontmoetingsruimte voor senioren gaat weer open

(foto CLY)
Redactie KW

Het spreekt voor zich dat de coronacrisis er ook stevig heeft ingehakt bij de senioren.

Vooral de alleenstaande senioren zagen hun ontmoetingsmogelijkheden smelten als sneeuw voor de zon, wat zorgde voor een enorme vereenzaming.

Ontmoetingsmoment

Gelukkig lijkt daar nu een einde aan te komen en krijgen de Oostrozebeekse senioren vanaf 13 september weer de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in de ontmoetingsruimte voor senioren in bibliotheek Kraaiennest. Men zal er weer kunnen genieten van heerlijke ontmoetingsmomenten met daarbij een lekkere kopje koffie. De voorlopige openingsuren zien er als volgt uit: op maandag van 14 tot 17 uur, dinsdag van 9 tot 12 uur, woensdag van 9 tot 12 uur en donderdag van 9 tot 12 uur en op zaterdag van 14 tot 18 uur.

Er wordt vanzelfsprekend verwacht dat de bezoekers zich houden aan de coronamaatregelen. Reservatie is niet nodig om de ruimte te betreden. Men kan in de ontmoetingsruimte naast een gezellige babbel ook de dagelijkse krant lezen, een kaartje leggen of neuzen in de boekskes. Intussen staan er enkele vrijwilligers klaar om de bezoekers te ontvangen en te zorgen voor een lekkere kopje koffie. (CLY)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier