Onthaalouders in de bloemetjes gezet in Izegem

© (Foto FM)
Redactie KW

Vandaag is het de Dag van de Onthaalouders en Kinderverzorgers. “Een uitgelezen moment om zij die onze kinderen een paar dagen per week met open armen ontvangen en met de grootste warmte omringen, in de bloemetjes te zetten”, vond Izegems schepen Ann Van Essche (CD&V) die de daad bij het woord voegde.

Schepen van kinderopvang Ann Van Essche drukte haar appreciatie voor de onthaalouder en de kinderverzorger uit door zelf een handje te gaan toesteken in enkele opvanginitiatieven.

Namens de stad had ze een plantje bij met daarop de tekst ‘Bedankt om me te laten groeien’. Ze werden ook verspreid via het lokaal overleg kinderopvang dat plaatsvond.

De schepen bracht onder meer een bezoekje aan het Uilennestje in Emelgem waar ze hielp met het middageten. Bij Bambino was ze op tijd om de fruitpap te serveren en er werd afgesloten bij buitenschoolse kinderopvang Okido waar net de kinderen van school arriveerden.

(FM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten