https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

DKO verhuist in feestelijke stoet

Stefaan Lernout

Het Deeltijds Kunst Onderwijs verhuisde vandaag in een feestelijke stoet van hun oude locatie in de Sint-Jansstraat naar de nieuwe locatie in de Rozenstraat.

Het Deeltijds Kunst Onderwijs (DKO) had tot nu toe zijn stek in de vroegere school in de Sint-Jansstraat in Moorsele. Sinds het basisonderwijs van BAMO-Moorsele niet langer gebruik maakte van de vroegere gemeenteschool in de Sint-Jansstraat, was de vestiging muziek en woord Moorsele nog de enige gebruiker van het gebouw. Daar vindt trouwens op zaterdag 4 september het ongetwijfeld memorabel afscheidsfeest plaats met onder meer Bonnes Muziekcarrousel.

Vandaag vond de officiële verhuis plaats van ‘de muziekschool’. De leerlingen van kunst en woord en van de muziekacademie brachten aan het oude gebouw een ingetogen muzikale en woordelijke ode, waarna de cursisten onder begeleiding van tromgeroffel met de sleutel van het nieuwe gebouw naar de nieuwe locatie stapten.

Daar speelden ze een feestelijker nummer en openden ze symbolisch de poort. Opmerkelijk: de burgemeester en schepenen lieten zich in de optocht niet onbetuigd en musiceerden vrolijk mee.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.