NIE MISS (22): Stephanie Claeys uit Beveren

Redactie KW

In ‘Nie Miss’ gaan we elke maandag op stap met een knappe West-Vlaamse deerne, die ons haar favoriete plekje in haar gemeente laat zien. Deze week: Stephanie Claeys uit Beveren (Roeselare).

Wie?

23-jarige uit de Roeselaarse deelgemeente Beveren. Werkt bij Chocolaterie Van Parijs in Roeselare en Frietshop Joske in Westrozebeke. Stephanie doet in haar vrije tijd aan zumba en paardrijden. In 2013 won Stephanie de wedstrijd ‘Wie wordt ons covermodel?’ van Krant van West-Vlaanderen.

Favoriete plek?

Het bos bij Hoeve Ter Kerst in Gits.

Waarom dat plekje?

“Het is hier heel rustig en ik kom er geregeld paardrijden. De ideale plaats om te ontspannen met mijn paard. Ik kom hier zelfs ook af en toe om te lopen. Het is ook helemaal niet ver van waar ik woon.”

Hoe sterk is je band met je dorp?

“Ik ben naar school geweest in Beveren, ben er opgegroeid en het is ook de plek waar mijn paard gestald staat. Bovendien ligt Beveren op slechts een tiental minuten van het centrum van Roeselare, ideaal dus!”

Wat vind je het mooist en het minst mooi aan jezelf?

“Mijn ogen vind ik het mooist. Dat is ook het eerste waar mensen naar kijken in een gesprek, denk ik. Minder tevreden ben ik over mijn lengte. Ik was toch graag wat groter geweest, maar dat los ik op door een ‘talongsje’ te dragen!” (TV)

Droom jij er ook van om even in the spotlight te staan in deze rubriek? Stuur dan een mailtje naar missdienaar@kw.be!

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.