NIE MISS (19): Noor Neels uit Kortrijk

© Foto TV
Redactie KW

In ‘Nie Miss’ gaan we elke maandag op stap met een knappe West-Vlaamse deerne, die ons haar favoriete plekje in haar gemeente laat zien. Deze week: Noor Neels uit Kortrijk.

Wie?

22-jarige uit Kortrijk. Doet al zes jaar aan kunstschaatsen bij Finlandia. Is een van de 23 finalistes voor Miss Exclusive 2015.

Favoriet plekje?

Rozentuin en Kasteel ‘t Hooghe, Doorniksesteenweg, Kortrijk.

Waarom dat plekje?

“Ik ga er al jaren, al is het maar om even de hond uit te laten. Het geeft rust en de natuur komt er mooi tot zijn recht. Er staan bomen van wel honderd jaar, wat mij erg fascineert. Als het even tegenzit, kan je daar je gedachten verzetten. Bovendien ging ik daar als kind al geregeld spelen met school.”

Hoe sterk is je band met je stad?

“Ook al ga ik er vaak shoppen, ken ik de stad nog niet helemaal. Elke keer opnieuw ontdek ik nieuwe dingen. Het is en blijft een bruisende stad vol verrassingen!”

Wat vind je het mooist en het minst mooi aan jezelf?

“Ik heb jarenlang geworsteld met mezelf en mijn uiterlijk. Met mijn haar en mijn ogen ben ik echter tevreden, ik ben er dan ook trots op. Over mijn lichaam ben ik nog altijd niet erg zelfzeker, al ben ik het in de loop der jaren steeds meer gaan waarderen.”

(TV)

Droom jij er ook van om even in the spotlight te staan in deze rubriek? Stuur dan een mailtje naar missdienaar@kw.be!