Marion uit Brugge zingt liedjes langs de telefoon: “Leuke verrassing voor vrienden of familie”

© gf
Piet De Ville

Marion Naert uit Brugge treedt gewoonlijk op als zangeres in de zorgsector; vooral in rust- en verzorgingstehuizen. Nu dit door de coronacrisis niet mogelijk is, vond ze een alternatief. “Iedereen kan bij mij een liedje bestellen voor een familielid of vriend en dan zing ik dat als verrassing via de telefoon.”

Ook voor de Brugse Marion Naert leidt de coronacrisis tot minder activiteiten en dus ook minder inkomen. Marion heeft een verleden als zorgkundige bij Familiezorg, maar stapte een tijdje terug over naar een zelfstandige activiteit als zangeres in de zorgsector. Dat staat momenteel dus op een laag pitje want optredens voor een (groot) publiek zijn door de coronamaatregelen niet aan de orde. Maar Marion heeft er iets op gevonden.

“Ik zing al altijd erg graag en toen ik thuis aan de afwas wat aan het zingen was, bedacht ik dat er een manier moest zijn om mensen toch gelukkig te kunnen maken met een liedje”, zegt Marion. “En plots viel het idee van zingen via de telefoon me te binnen. Het idee is simpel. Iedereen kan bij mij een liedje bestellen voor een vriend, vriendin of familielid. Het is voor die mensen dan een mooie verrassing als ik hen opbel met de groeten van de aanvrager en een liedje begin te zingen. Zeker voor mensen die in deze moeilijke tijd niet veel volk zien, kan dit een aangename verrassing zijn. Ik moet er zelf ook nog iets aan verdienen uiteraard, want het zijn voor mij nu financieel geen eenvoudige tijden, dus de minimumprijs is vijf euro voor een liedje. Maar er zijn ook veel mensen die vrijwillig en uit dankbaarheid een hoger bedrag storten.”

Voor meer info of om een liedje te bestellen, kan je Marion bereiken via marion.naert@yahoo.com of telefonisch via 0472 23 46 15.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.