KVO zet 100-jarige ‘Staftje’ in de bloemetjes

De 100-jarige in zijn KVO-trui samen met Bram Keirsebilck, Luc Benthein, Yves Vanderhaeghen, John Crombez, René Menu, Willy Verhaeghe en Danick Minne. © TVA
Redactie KW

Gustaaf ‘Staftje’ Pilaeys werd donderdag maar liefst 100 jaar en werd door zijn favoriete voetbalclub in de bloemetjes gezet.

De eeuweling kreeg bezoek van KV Oostende, de ploeg waar hij al van kindsbeen voor supportert. “Zo’n verjaardag kunnen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan”, geeft KVO persverantwoordelijke Bram Keirsebilck mee.

Onder meer trainer Yves Vanderhaeghe bracht de jarige ‘Staftje’ een bezoek met een speciaal truitje en daarop rugnummer 100. Ook een fles van de betere champagne mocht niet ontbreken.

De jarige werd ook uitgenodigd om de wedstrijd KV Oostende-Seraing van zaterdagavond te komen bijwonen. Staf en zijn begeleiders van het WZC Ponton konden nog niet bevestigen of hij, gezien de ongunstige weersomstandigheden, zal aanwezig zijn. Hij kreeg echter ook het voorstel om de wedstrijd vanuit de ereloge, in het businessgebouw, te volgen.

(TVA/FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier