KV Kortrijk pakt uit met ludiek spel: ‘De Bal’

Maxim Bille
Maxim Bille Webredacteur KW

Voetbalclub KV Kortrijk start vanaf woensdag 7 augustus met een nieuw ludiek spel. Met ‘De Bal’ zal KVK telkens enkele prijzen weggeven.

‘De Bal’ is geïnspireerd op ‘De Stoel’ van 1000 zonnen. Het concept is eenvoudig. KV Kortrijk zal op een van de sociale media kanalen (Facebook, Twitter of Instagram) een livestream lanceren. Daarin zullen ze ergens in Groot Kortrijk staan met de JPL-zuil met daarop een KVK-bal.

Hoe deelnemen?

Wie de omgeving herkent waar ‘De Bal’ zich bevindt, moet zich zo snel mogelijk begeven naar die locatie. Op voorhand zal de club ook communiceren over welk attribuut je moet meenemen. Wie het gevraagde attribuut niet mee heeft, maar wel als eerste de bal vindt, heeft het spel niet gewonnen.

Wat valt er te winnen?

KVK zal iedere keer op voorhand meedelen wat er te winnen valt. De prijzen variëren van een gesigneerd wedstrijdshirt tot VIP tickets voor een wedstrijd tot de terugbetaling van een abonnement. Maar er is uiteraard ook nog veel meer.

Spelverloop

Het spel start telkens om 20 uur ‘s avonds en de wedstrijd duurt maximum anderhalf uur. Om het halfuur wordt een tip meegedeeld indien de bal nog niet gevonden werd.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.