KV Kortrijk lanceert eigen kerstkaarten en steunt zo vzw AjKo

Eén van de warme KVK-kerstkaarten.© KV Kortrijk
Eén van de warme KVK-kerstkaarten.© KV Kortrijk
Redactie KW

KVK slaat de handen in elkaar met de Sint Amandsbasisschool Zuid en de Sint Paulusschool uit Kortrijk, beide winnaars van de KVK-Scholenchallenge. De leerlingen van beide scholen lieten hun creativiteit spreken om leuke kerstkaarten te ontwerpen.

Enkele van de KVK-spelers hebben uit alle inzendingen 10 ontwerpen gekozen. Van deze ontwerpen werden nu kerstkaarten gemaakt, in pakketjes van 10 kaarten. Met de opbrengst van deze pakketjes zal KV Kortrijk de Kortrijkse jeugdwerking vzw AjKo steunen.

Voor kwetsbare jongeren

De Kortrijkse vzw is een jeugdwerking die zich tot doel stelt de persoonlijke en maatschappelijke inclusie, emancipatie én participatie van alle kinderen en jongeren te bevorderen, met specifieke aandacht voor de meest kwetsbare.

Met de opbrengst van de KVK-kerstkaarten zullen verschillende sport- en spelartikelen aangekocht worden om de verschillende AjKo werkingen te ondersteunen en de Kortrijkse kinderen en jongeren verder kennis te laten maken met sport.

Pre-order

Woensdag start de voorverkoop van deze KVK-Kerstkaarten met een warm gebaar. Vanaf maandag 7 december zullen de KVK-Kerstkaarten beschikbaar zijn in het secretariaat (Moorseelsestraat 111B, 8500 Kortrijk). Vanaf maandag 7 december is het secretariaat van KV Kortrijk 2 weken lang open in de namiddag van 14u00 tot 17u30 om deze kerstkaarten of een ander kerstgeschenk aan te kopen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier