Het resultaat van de test raakte vrijdag bekend, waarop het Centrum Leerlingenbegeleiding (CLB) besliste om alle negen leerlingen van haar klasje preventief in quarantaine te laten gaan.

De Wegwijzer heeft twee vestigingen in Ingelmunster: een hoofdgebouw in de Schoolstraat en een kleinere vestiging langs de Oostrozebekestraat in de voormalige Sint-Jozefsschool. Het is op die tweede locatie dat de bewuste juf aan de slag is.

"De ouders kregen bericht dat ze hun kinderen mochten komen ophalen", zegt directeur Jo Windels. "In afwachting daarvan hebben we het klasje vanzelfsprekend afgezonderd van de andere kinderen in de vestiging langs de Oostrozebekestraat. De kinderen moeten tot en met dinsdag in quarantaine blijven. Hebben ze in die periode geen symptomen, dan mogen ze terug naar school."

(VADU)

Het resultaat van de test raakte vrijdag bekend, waarop het Centrum Leerlingenbegeleiding (CLB) besliste om alle negen leerlingen van haar klasje preventief in quarantaine te laten gaan.De Wegwijzer heeft twee vestigingen in Ingelmunster: een hoofdgebouw in de Schoolstraat en een kleinere vestiging langs de Oostrozebekestraat in de voormalige Sint-Jozefsschool. Het is op die tweede locatie dat de bewuste juf aan de slag is."De ouders kregen bericht dat ze hun kinderen mochten komen ophalen", zegt directeur Jo Windels. "In afwachting daarvan hebben we het klasje vanzelfsprekend afgezonderd van de andere kinderen in de vestiging langs de Oostrozebekestraat. De kinderen moeten tot en met dinsdag in quarantaine blijven. Hebben ze in die periode geen symptomen, dan mogen ze terug naar school."(VADU)