Jeugdig collectief aan de slag met werken van Ten Anker

Bestuurslid Jordy Spyt (links) en één van de drie kunstenaars Ian Remy op het terras van het Jeugdhuis Jakkedoe in Desselgem. (foto GDW)
Bestuurslid Jordy Spyt (links) en één van de drie kunstenaars Ian Remy op het terras van het Jeugdhuis Jakkedoe in Desselgem. (foto GDW)
Redactie KW

Van 24 mei tot en met 11 juni nemen drie leden van het Project Arts Kollektief (kortweg PAK), de Facebook- en Instagrampagina van het collectief even volledig over. De drie jongvolwassen kunstenaars willen op deze manier hun werken presenteren onder de noemer ‘OverGePAKt’, als verwijzing naar hun collectief.

“Project Arts Kollektief, ofwel Het PAK, is een project van Jeugdhuis Jakkedoe in Desselgem. Via dit initiatief willen we met PAK jonge kunstenaars meer slagkracht bieden door samen met hen, unieke projecten te organiseren die de verbinding leggen met de omgeving”, aldus bestuurslid Jordy Spyt.

“In OverGePAKt leggen Bieke De Bosscher, Ian Remy en Jacob Lambrecht de verbinding met de omgeving door hun eigen kunstvormen te mengen met de werken van het kunstatelier van vzw Ten Anker Waregem, een thuis voor mensen die het even wat moeilijker hebben. Elk van hen heeft ook een unieke eigen stijl die ze in hun werken leggen. Het is zeker de moeite waard dus om eens een kijkje te komen nemen!”, besluit Jordy.

(Glen De Waele)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier