Ga samen met Bumba, Mega Mindy of Piet Piraat op de foto in Roeselare

Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Op zaterdag 6 april beleef je een onvergetelijke dag met het hele gezin in Roeselare. Zing mee met Sarah van Ketnet en leef je uit op springkastelen. Geef een high five aan Mega Mindy en Piet Piraat of ga op de foto met Bumba. Bij aankoop in de deelnemende winkels maak je kans op een Plopsa-arrangement voor het hele gezin ter waarde van 819 euro.

“Shoppen met of voor kinderen? Da’s even Roeselare. Als winkelstad bij uitstek willen we leuke beleving bieden voor jong en oud. In de paasvakantie beleef je met het hele gezin een heerlijke dag in Roeselare”, horen we van burgemeester Kris Declercq.

“In de paasvakantie samen op de foto met Bumba of Piet Piraat en dan de winkelstraat in op zoek naar een lente-outfit. Plezier verzekerd!”, voegt voorzitter vzw Shopping & Centrum Sam Nuytten daar nog aan toe.

Meet & greet met jouw helden

De hele namiddag staan je favoriete Studio 100-figuren te popelen om je te ontmoeten. Van 14 tot 15.30 uur is Bumba te gast op De Munt. Van 15 tot 16.30 uur staat Piet Piraat op de Vismarkt in de Wallenstraat. En van 16 tot 17.30 uur vind je Mega Mindy op de Grote Markt.

Om 14.30 uur is er een spetterend optreden van Sarah en Bavo van Ketnet Junior op de Grote Markt. Nog tot 10 mei loopt bovendien Op Stap met Sarah: een interactieve wandeling voor de allerkleinsten doorheen het centrum.

Op het Stationsplein leven de kinderen zich de hele namiddag naar hartenlust uit op de springkastelen.

Winkelen met de kinderen

Shoppen met kinderen is een feest in Roeselare dankzij een uitgebreid aanbod aan kindvriendelijke adresjes. Op zaterdag 6 april wordt het nog leuker om die adresjes uitgebreid te bezoeken! Wie winkelt in één van de deelnemende zaken maakt namelijk kans op een Plopsa-arrangement voor vier personen t.w.v. 819 euro.

Bij aankoop krijg je een invulformulier dat je in de inleverbus op de Grote Markt kan deponeren. Kom om 17.30 uur naar de prijsuitreiking op de Grote Markt, want enkel wie daar aanwezig is, maakt kans om de prijs te winnen. De deelnemende winkels vind je op visitroeselare.be en herken je aan de affiche op het raam.

Meer info op visitroeselare.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier