Inside tips en hotspots over Oostende lees je nu via de app OSTNDR

De inside tips en hotspots van de BV’s met een hart voor Oostende maar ook veel ander minder bekend volk pik je vanaf nu gratis mee via de app OSTNDR. Een primeur voor ons land.

Yri Vandenbogaerde en Dries Henau van Ambassy, één van de negen Oostendse Cityqueens Anne Vanden Belcke, burgemeester Johan Vande Lanotte, TO-directeur Peter Craeymeersch, schepen Kurt Claeys en marketing mananger Pieter Hens. © ML

Met OSTNDR kan je vanaf nu swipen doorheen de profielen van het groeiend legertje Oostende-ambassadeurs en kom je zo bijvoorbeeld te weten waar Tiany Kiriloff het liefst gaat winkelen of vertelt Marcel Vanthilt waar hij het liefst de voeten onder tafel schuift in de Stad aan Zee. En je kunt ook een to do-list bijhouden van individuele tips voor je volgende uitstap.

Als eersten geven Frances Lefebure en Sam De Bruyn hun Oostendse tips via OSTNDR. Maar die worden al rap aangevuld met tips over winkels, restaurants, cafés, groene plekjes, evenementen en kunstgalerieën van ander bekend volk. De applicatie is een idee van Ambassy, het creatief agentschap van Dries Henau en Yri Vandenbogaerde in nauwe samenwerking met TO. Nu is de gratis app al beschikbaar in de Google Play Store, de versie voor iPhone volgt een dezer dagen.

(ML)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.