Howest houdt eerbetoon voor Bart Migom, slachtoffer van aanslag in Zaventem

Vrijdagmiddag werd in hogeschool Howest een minuut stilte gehouden voor Bart Migom, de 21-jarige student uit Diksmuide die dinsdagmorgen om het leven kwam bij de explosies op de luchthaven van Zaventem.

Medestudenten van Howest namen vrijdag met een pakkend eerbetoon afscheid van Bart Migom. Achteraf vonden ze troost bij elkaar.

Bart Migom, tweedejaarsstudent Entertainment Marketing, had dinsdag op het vliegtuig moeten zitten naar de VS, naar zijn Amerikaanse vriendin Emily. Sinds de aanslagen was hij vermist, tot vrijdagvoormiddag de bevestiging kwam dat hij een van de dodelijke slachtoffers was.

Tijdens een intiem moment brachten zijn medestudenten en leerkrachten vrijdag een passend eerbetoon, Barts lievelingsmuziek klonk daarbij door de luidsprekers. “Bart was hier op school zeer geliefd, hij was een bijzonder waardevolle mens die altijd voor anderen klaarstond. Iedereen is er het hart van in”, zegt Howest-woordvoerder Tom Delmotte. Sinds de aanslagen zijn voor Barts klasgenoten alle lessen opgeschort, zij kunnen ook tijdens de paasvakantie nog psychologische bijstand krijgen op school.

(WK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.