Ook de organisatoren van de Gullegemse cyclocross, die plaatsvindt op 4 januari, zijn sterk gegrepen door het lot van baby Victor uit Moorsele. Victor is vier maanden en is getroffen door de zeldzame ziekte SMA (Spinale Musculaire Atrofie), net zoals baby Pia.

Sponsoractie voor duur medicijn

Farmabedrijf Novartis verloot wereldwijd vanaf januari tweewekelijks een behandeling. Een lot dat schikt over leven en dood. Of je betaalt de dure behandeling. De ouders van Victor moeten razendsnel handelen. Lees hier het verhaal van baby Victor.

De organisatie van de Gullegemse cyclocross heeft nu beslist om twee banners van hun cross te schenken aan de sponsoractie voor de jongen. De banners, die bij elke doortocht van de renners live in beeld verschijnen, kunnen door het Team VZW Victorkracht naar eigen goeddunken worden bekleed. Naast deze publicitaire ondersteuning van de actie willen de Gullegemnaaars ook aan bekende cyclocrossers vragen om een gesigneerd wielertruitje weg te schenken. De truitjes kunnen dan per opbod voor Victor worden verkocht. (AV)

Ook de organisatoren van de Gullegemse cyclocross, die plaatsvindt op 4 januari, zijn sterk gegrepen door het lot van baby Victor uit Moorsele. Victor is vier maanden en is getroffen door de zeldzame ziekte SMA (Spinale Musculaire Atrofie), net zoals baby Pia.Farmabedrijf Novartis verloot wereldwijd vanaf januari tweewekelijks een behandeling. Een lot dat schikt over leven en dood. Of je betaalt de dure behandeling. De ouders van Victor moeten razendsnel handelen. Lees hier het verhaal van baby Victor. De organisatie van de Gullegemse cyclocross heeft nu beslist om twee banners van hun cross te schenken aan de sponsoractie voor de jongen. De banners, die bij elke doortocht van de renners live in beeld verschijnen, kunnen door het Team VZW Victorkracht naar eigen goeddunken worden bekleed. Naast deze publicitaire ondersteuning van de actie willen de Gullegemnaaars ook aan bekende cyclocrossers vragen om een gesigneerd wielertruitje weg te schenken. De truitjes kunnen dan per opbod voor Victor worden verkocht. (AV)