Hartvormige ballonnen voor alle mama’s in WZC Heilig Hart in Kortrijk

Els Deleu
Els Deleu Medewerker KW

Omdat moederdag een moeilijke dag is voor de (groot)moeders die momenteel in een woonzorgcentrum verblijven pakte men in woonzorghotel Heilig Hart uit met onder meer ballonnen met een boodschap.

Zondagvoormiddag konden familieleden naar het H. Hart komen om er een boodschap op een hartjesballon te schrijven voor de vrouwelijke bewoners. Deze werden ter gelegenheid van moederdag aan het kamervenster van elke bewoonster gehangen. “Daarnaast konden familieleden ook een videoboodschap doorsturen. Deze filmpjes werden vandaag getoond aan de moeders”, aldus coördinator woon- en leefteam Frederik Vlaminck.

“Daarnaast bezorgden de zorgmedewerkers een leuke attentie aan elke bewoonster en voorzagen de chefs een lekker gebakje.” De week voor en na moederdag worden de dames eveneens verwend met een handmassage.

Mochten de huidige coronaregelingen nog van toepassing zijn met vaderdag, dan zal dit initiatief herhaald worden voor de mannelijke bewoners.

(EDB – foto EDB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten