Praktijk Grow plaats eerste podcasts online

Het Grow-team.© (Foto GF)
Het Grow-team.© (Foto GF)
Tom Vanderghinste
Tom Vanderghinste Medewerker KW

Praktijk Grow voor Vrouw en kind lanceerde in januari het goede nieuws dat er binnenkort een podcast zou aankomen. “Binnenkort lanceren we onze eerste podcast waarin we jullie willen overstelpen met super waardevolle informatie. Of het nu gaat om een zwangerschap, postnataal herstel, urineverlies of de omgang met je baby. Bij ons komt alles aan bod in de podcast” verduidelijkt het team van de praktijk Grow.

Ondertussen heeft praktijk Grow ook een nieuwe vaste stek gevonden in Kortrijk. De oude praktijk verliet Wevelgem en Bellegem en vestigde zich in de Roggelaan te Kortrijk. “Sinds kort run ik de praktijk ook niet meer alleen. Ik ben ervan overtuigd dat we de meeste successen kunnen boeken door de combinatie van beweging, manuele behandeling en advies over lifestyle en voeding” verduidelijkt An Vanderschaeghe. “Net daarom nam ik Laurence Sinatti , een enthousiaste kinesitherapeut en Sofie Dobbelaere , een toffe orthomoleculair therapeut onder de arm en samen vormen wij jouw GROWteam.”

De podcast moet een waardevolle verzameling worden van informatie die je kan beluisteren waar en wanneer je dat wilt. Sinds afgelopen weekend staan die podcasts ook online op de website van Grow. “Volgende week duiken we weer de studio in voor nieuwe opnames. Zo zal Amélie haar persoonlijke verhaal delen over endometriose en zal ook vroedvrouw Tamara van praktijk Aesem het hebben over hyponobirthing” aldus An nog.

Wie de podcasts wil beluisteren kan hier terecht https://www.praktijkgrow.be/podcast

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.