https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gezinsraad verkoopt azalea’s ten voordele van Kom op tegen Kanker

Martina Neirynck koopt een azalea bij vlnr. Bieke Honoré, schepen Rik Priem, Christine Naessens, Mieke Vanluchene en Rita Verschatse. © (Foto LB)
Redactie KW

Leden van de Meulebeekse Gezinsraad waren reeds vroeg op post tijdens de wekelijkse marktdag om er azalea’s te verkopen voor Kom op tegen Kanker.

Voorzitster Christine Naessens: “Het is reeds een jarenlange traditie dat wij, met de Gezinsraad, ons inzetten voor de verkoop van die mooie bloemetjes ten voordele van Kom op tegen Kanker. We krijgen hierbij de hulp van de verschillende organisaties die in de Gezinsraad vertegenwoordigd zijn, ik denk hierbij aan Ferm, Femma, Markant, ‘t Veld, de Centrumschool, het Davidsfonds en de verschillende politieke partijen die in Meulebeke actief zijn.”

Mieke Vanluchene is in het rijtje vrijwillige medewerkers een superactieve bij. Ze ging reeds langs bij alle handelaars in de centrumstraten van de gemeente. “Ik was overal welkom en iedereen heeft een azalea gekocht die ze dan in de winkelruimte lieten pronken.” (LB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten