Elise Cailliau, Tim Vanhove en Martha Rouseré winnen ontwerpwedstrijd van CO7

© (Foto GF)
Koen Van Colen
Koen Van Colen Medewerker KW

Elise Cailliau (12) en Tim Vanhove (13) uit Poperinge en Martha Rouseré (9) uit Ieper wonnen de ontwerpwedstrijd voor kaftpapier van CO7. Van hun ontwerpen wordt nu kaftpapier gemaakt dat begin september zal worden gebruikt tijdens de Boekenkaftdag van CO7.

CultuurOverleg Zeven (CO7) is een samenwerkingsverband voor cultuur en erfgoed tussen de gemeenten Heuvelland, Ieper, Langemark-Poelkapelle, Mesen, Poperinge, Vleteren en Zonnebeke. Naar aanleiding van de Boekenkaftdag begin september organiseerde CO7 een ontwerpwedstrijd voor kaftpapier. Maar liefst 130 creatievelingen stuurden een ontwerp binnen. Daaruit selecteerde een jury tien tekeningen waarop online kon worden gestemd.

© (Foto GF)

De winnaars werden zondag bekendgemaakt tijdens het boekenfeest in Poperinge. De creaties van Elise Cailliau en Tim Vanhove uit Poperinge en Martha Rouseré uit Ieper konden de jury en het publiek het meest bekoren. De winnende ontwerpen worden nu vereeuwigd op kaftpapier. De drie laureaten winnen voor hun klas ook een illustratieworkshop.

© (Foto GF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.