Dokter Willem Stockman is de Persoonlijkheid van het Jaar in Roeselare

Thomas Dubois

Tijdens de Roeselare Awards werd Willem Stockman verkozen tot de Persoonlijkheid van het Jaar. Het waren de meer dan 800 aanwezigen in het Fabriekspand die beslisten.

Zaterdagavond stond de 21ste editie van de Roeselare Awards op het programma in Roeselare, traditioneel in het Fabriekspand. Daarbij worden awards uitgedeeld in tal van categorieën, maar het is toch vooral uitkijken naar de award Persoonlijkheid van het Jaar, waarbij een verdienstelijke Roeselarenaar in de kijker wordt gezet.

Dit jaar waren er drie kandidaten, met een dubbele vertegenwoordiging door ziekenhuis AZ Delta: Nurse of the Year Liesbeth Moortgat, dokter Willem Stockman en sterrenchef Tim Boury. De aanwezigen konden hun stem uitbrengen. Uiteindelijk bleek Willem Stockman de verdiende winnaar.

Dokter Willem Stockman is de architect van de nieuwe spoeddienst na de fusie van de twee Roeselaarse ziekenhuizen. Geen simpele klus, maar hij slaagde er erg goed in.

Naast de uitreiking van de awards konden de aanwezigen genieten van tal van lekkere hapjes, vloeide de drank rijkelijk en was er ook een ambiancevolle afterparty!

Een fotospecial van het feest van het jaar in Roeselare vanaf morgen op www.kw.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.